VANDPOST #11 – Vandafbrydelse

Som de fleste nok har bemærket, så havde vi et 5-10min. udfald i vores vandforsyning i går d. 11-8-2020.  Det skyldes en ”helt tømt vandtank”.

Vi udpumper ellers i øjeblikket, ca. 20-25 m3 vand, som faktisk er normalt, for et døgn.  Når vi nærmer os ca. 35 m3 i døgnet,  er vores vandbehandling under pres kapacitetsmæssigt. (OBS: Det er ikke vand der mangler, men isenkrammets øvre grænse for produceret mængde).

I går aftes var der udpumpet 43 m3 vand – det resulterede i en tom tank og derfor ingen vand hos os alle.

Derfor vil vi bede om, at der vandes med omtanke, og at lige husnumre vander på lige dato’er og ulige på ulige dato’er, … hvis noget skal vandes. På den måde, kan alt lykkes. Og på den måde ”slipper vi for” for udfald og en ”slap stråle” fra vores backup fra Ringsted Forsyning. HELDIGVIS er det IKKE vand vi mangler, men blot tid til, at få det igennem filtrene, når forbruget stiger så markant.